face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Agentti 63: Rättipäiden hyökkäys

Nimi:
Agentti 63: Rättipäiden hyökkäys
Genre:
Toimintakomedia
Julkaistu:
2005
kansi

Muuta:
Nyt päästiin toimintakomedian pariin. Tällä kertaa elokuvaa kuvattiin kiimassa mopoikäisenä vuonna 2005. Toimintaa kuvattiin Joonaksen vanhempien omakotitalossa Lappeenrannan Skinnarilassa, sekä Skinnarilan perämetsissä, kaukana sivistyksestä. Myös sinä vuotena oli vuosiansiot kohdallaan ja elokuvan alku kuvattiin Kanarialla. Tietokone ehostuksia kokeiltiin tässä pätkässä, sekä uusia kuvakulmia, mutta turhaan.

Komedia pläjäys sisältää muutaman kohtauksen, jolle joku saattaa naurahtaa. Tämä pätkä esitettiin ryhmän aikaisemmalla uudella nimellä: "Viihteen Välittäjät". Mikä taisi jäädä viimeiseksi sillä nimellä julkaistuksi pätkäksi, siitä syystä, että emme välittäneet viihdettä vaan myötähäpeää. Agentti 63 oli Sammonlahden nuorisotiloilla Dvd:nä, ja moni nuori sitä kävi TV-huoneessa katsomassa ja nauramassa.

Tämä elokuva on täysin fiktiivinen ja kaikki yhteneväisyydet todellisuuteen tai mihinkään ovat täysin sattumia. Tällä/asioilla/millään ei ole mitään tekemistä minkään kanssa ikinä koskaan milloinkaan.

Juoni:
Agentti 63 pääsi vihdoin lomalle, mutta sattumalta mulkku pomo soittaa ja keskeyttää loman vittumaisella tavalla, pyytämällä töihin. Terrorismi on levinnyt Suomeen, jokaisiin kioskeihin, ala-asteille ja syrjäkylille. Agentti 63:n on selvitettävä kuka vittu niitä pommeja toimittaa ja lähettää. Ottaa hänet kiinni, ja mielellään listiä pois päiviltä.

Kuvamedia:
Ei kuvia.

Videomedia:Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films