face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Koeajo

Nimi:
Koeajo
Genre:
Musta komedia
Julkaistu:
2012
pikkukuva

Muuta:


Oli kesä 2012 kun kuvaukset kuvattiin kameralla. Tämä kamera oli lainassa (kiitämme Tuomasta [tiedät kuka olet] lainaamisesta) ja tämä kamera oli järkkäri 5d. Oleellisena osana elokuvaa oli myös auton räppänä. Tämän epäpyhän tuotoksen lainasi käyttöön Jarno (hänkin tietänee kuka on). Koko pätkä kuvattiin lähes kokonaan yhdessä viikonlopussa, lukuun ottamatta ruumiin upotusta (jos joku löytää joen rannalta työmaahaalarit ja sadetakin jolla on päänä pallo ja jaloissa sisäpelikengät voi ottaa yhteyttä, mikä saattaa olla tosin hyvin epätodennäköistä koska viritys oli täynnä kiviä.

Asiasta kukka ruukkuun. Kuvauspäivät olivat aivan ***** kuumia ja mukaan sattui myös (onneksi ohi menevä)ukkosmyrsky. Satoi kaatamalla kissoja, koiria ja jotain kuppasia pikkujyrsijöitä. Kuvausauto oli paska. Onneksi ei levinnyt matkalle vaikka haisikin koko reissun törkeästi bensalle myös auton sisällä asti. Myöhemmin selvisi että bensa letku oli vuotanut. Kuvasimme siis bensahuuruissa, Joonas kännissä vaikka unohtikin olevansa kännissä.

SPOILER:!:!:!:!:!:!:!:"!:"€;!":%%;:

Ja näin lentävä lause "Ainii, mähä oon kännissä!" syntyi.

/SPOILER:!:!:!:!:!:!:!:"!:"€;!":%%;:

Juoni:
Mies ostaa käytetyn auton ja menee esittelemään sitä kaverilleen. Takakontista löytyy jotain mistä pitäisi päästä eroon. Mutta millä tavalla?Kuvamedia:
-


Videomedia:

Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films