face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Kauhujen Saari

Nimi:
Kauhujen Saari
Genre:
Kauhu?
Julkaistu:
2004
kansi

Muuta:
Joonas Kaskinen - Risto
Jarkko Kuitto - Matti
Tero Korhonen - Eero Pudas

2004 Lähdettiin hurjaa kyytiä kohti Puumalaa Joonaksen isovanhempien mökkiä kuvaamaan historiamme ensimmäistä kauhu pätkää. Olimme nuoria ja ajattelemattomia, joten komediaa siitä sitten lopuksi tuli.

Kuvaukset alkoivat 1.7.2004 ja loppuivat 4.7.2004, siitä voi hahmottaa minkälaista paskaa tuli hätäpäissään kuvattua. Elokuvan kesto on kuitenkin noin puolisen tuntia, ellei pikkuisen enemminkin. Pääroolit vetäisee kolmen kopla: Joonas, Jarkko ja Tero. Simo suoritti sivurooleja, ja Jyrkikin siinä sivussa.

Juoni:
Kaksi opiskelija runkkaria (Risto ja Matti) lähtevät uudelle ilmaiselle mökilleen lomalle joka sijaitsee saaressa. Kumminkin tämä saari sattuu olemaan häijyäkin häijympi paikka. Joka tapauksessa vaaroista tietämättä, idiootit suuntaavat kohti saarta. Kaikki sujuu hyvin, matkustus saarelle ja sinne majoittuminen.

Sitten rupeaa tapahtumaan kummia. Heistä tuntuu että jokin tarkkailee heitä. Kuvioihin sotkeutuu viisauden esikuva pankkirosvo Eero Pudas, joka oli uinut saareen. Mutta kummat tapahtumat saavat jatkoa, kun oudot äänet kantautuvat saaren metsän uumenista. Kaverukset huomaavat jääneensä vangeiksi tälle jumalan hylkäämälle saarelle. Tästä alkaa huikea pako saarelta.Kuvamedia:
Ei kuvia.

Videomedia:
Ei videoita.

Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films