face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Kauhujen Saari 2

Nimi:
Kauhujen Saari 2
Genre:
"Kauhu"
Julkaistu:
2005
kansi

Muuta:
Saaripätkä saa jatko-osan, joka on edeltäjäänsä parempi, ja hieman pidempi. Kauhukomedia on kuvattu Jyrkin ja Jarkon vanhempien vapaa-ajan asunnolla Nuijamaalla, sekä Teron vanhempien mökillä Suomenniemellä. Elokuvaa kuvattiin myös vaihteeksi Skinnarilan peräperseessä. Pituutta tälle hujaukselle tuli vahingossa 40 minuuttia, ja tämäkin "elokuva" julkaistiin 2005. Tätä pätkää varten hommasimme myös rooleja varten asusteita ja aseita.

Puuroakin värjättiin elintarvike väreillä joitain kohtauksia varten. Lopputulos oli hyvä, ehkä vähän pitkäveteisen paska, mutta ihan jees. Tämäkin pätkä oli nähtävillä Sammonlahden nuorisotiloilla Dvd:n muodossa. Ja kehujen/naisien määrä oli mahdoton! Tämä pätkä kuvattiin/julkaistiin myös "Viihteen Välittäjät" nimellä.

Juoni:
Tässä eeppisessä tarinassa veljensä hukannut Arto lähtee paskaloukku saarelle etsimään häntä. Hän ei lähde yksin vaan pyytää mukaansa Yrjön ja Keijon. Pienen limaisen tutkinnan jälkeen ilmenee että salaperäinen saari on "syönyt" matkalaisia ja muita sinne eksyneitä. Vain yksi henkilö on palannut ja nykyään hän on keitetty vihannes, joka ripuloi räjähtäneitä pukamia hoitajien suuhun vakavalla naamalla.

Kuvamedia:
Ei kuvia.

Videomedia:Takaisin

Koko leffa (113MB, ~40 min, wmv):
lataa

Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films