face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Legacy of the Commandos

Nimi:
Legacy of the Commandos
Genre:
Sota
Julkaistu:
2003
kansi

Muuta:
Joonas Kaskinen - Jack
Jarkko Kuitto - Tom
Tero Korhonen - Crazy Nick

Nyt päästiin asia elokuvan pariin! Tämä pätkä on tallessa, ja sisältää räiskintää, mättöä kuten "Rambossa" ja "Terminator" elokuvissa. Tässä lyhärissä näyttelee kolme päähenkilöä: Joonas, Jarkko ja Tero. Sivurooleja hoitavat ryhmän kaikki viisi jäsentä. Jyrki pysytteli tietysti tiiviisti kameran takana.

Leffa on kuvattu 2003. Ensimmäistä kertaa elokuvassa päähenkilöillä oli omat vaatteet, eikä vaan rytkyt jotka vain sattuivat olemaan päällä. Vaatteet jopa sijoittuivat jotenkin sodan aikaan, ainakin värien puolesta. Aseina toimivat vanhat kuulapyssyt. Aseiden/sodan melskeet olivat myöskin lisätty taustalle, jotka lisäsivät tunnelmaa. Kuvausvälineenä toimi "Sony Digital Handycam:illä (Sony DIGITAL 8 DCR-TVR140E" Lyhytelokuva ei kuitenkaan saanut arvostusta missään piireissä, paitsi Turun kainaloiden hieronta seurassa.

Juoni:
Sota syttyi, ja syntyi ratkaisu, mutta kiperä tilanne, johon tarvittiin kolmen näpsäkän kopsakan luhnakan kommandojen Jackin, Tomin ja Crazy Nickin apua. Kommandot lähetetään varastamaan tärkeitä papereita Berliinistä. Tehtävä ei ole helppo sillä heidän koneensa syöksyy maahan ja alkaa hirveä patikka reissu kohti Berliiniä. Kiveksetkin siinä rytäkässä saavat osumaa.

Kuvamedia:
Ei kuvia.

Videomedia:
Ei videoita.

Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films