face
face
twiit
gplus

UUSIMMAT:
KOEAJO
KYLMÄT KASVOT
PAHAA JOULUA

TULOSSA:
TOLD'EM
ESTE

Elokuvat - Legacy of the Commandos 2: Dawn of Victory

Nimi:
LotC2: Dawn of Victory
Genre:
Sota
Julkaistu:
2005
kansi

Muuta:
Joonas Kaskinen - Commando Jack, Sotilas
Jarkko Kuitto - Tom, Sotilas
Tero Korhonen - Crazy Nick, Sotilas, Hyvisten upseeri
Jyrki Kuitto - Kenraali Meston
Simo Kaskinen - Natsi, sotilas, Hyvisten upseeri

Vanha kunnon räiskintä toiminta ripuli mäyräkoira bläjäys is bäck! Ensimmäistä elokuvaa tehdessä oli niin hauskaa, että päätimme tehdä jatko-osan. Samat kuralta haisevat vermeet niskaan ja Lappeenrannan Skinnarilan takametsiin pyörimään muovirynkyt kädessä ja pöllönsilmä vaahdossa. Elokuva oli työn, tuskan ja paskan takana. Kuvausaika oli pitkä ja puuduttava 10.9.2004 – 9.1.2005. Elokuva on paljon tunnelmallisempi, ja kuvan laatu tarkempi.

Lähikuvia otettiin paljon enemmin kuin muissa elokuvissa, ja kuvakulmat olivat vaihtelevampia saatana. Legacy of The Commandos 2 esitettiin Lappeenrannan Sammonlahden yläasteella monelle luokalle äidinkielen tunneilla. Kehuja tuli oppilailta ja opettajilta. Pätkä oli myös Sammonlahden nuorisotiloilla Dvd:n muodossa. Kehuja ja näkyvyyttä tuli myös sitä kautta. Kolmen tiimi Joonas, Jarkko ja Tero näytteli kärkikolmikkoa. Simolla oli monta sivuroolia, ja Jyrkikin näytteli Meston nimistä kenraalia.

Juoni:
Kolme kuuluisaa kommandoa Jack, Tom ja Crazy Nick saavat tehtävän joka on vaarallinen, mutta siitä maksetaan hyvin, jos se onnistuu. Tällä kertaa heillä on tehtävänään hyökätä saksalaisten hyvin varusteltuun Bunkkeriin, joka on luja kuin kives ja räjäyttää se kilon vitun päreiksiiksi. Mutta reitti läpi vihollis-linjojen, bordellien, homobaarien ja miinakenttien ei ole turvallinen kulkea ja vielä, kun on kyse näistä kavereista niin arvata saattaa, että se ei tule olemaan kovin helppoa.

Kuvamedia:
Ei kuvia.

Videomedia:
Ei videoita.

Takaisin

info@overactedfilms.com - © Overacted Films